Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
YUSUFELİ’NDE YARALI SOKAK KÖPEĞİ TEDAVİ EDİLDİ
16 Kasım 2021 Salı 11:47:00 / Rize Haberleri
Yusufeli İlçe Merkezinde yaralı olan bir sokak köpeği Yusufeli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından tedavi edilerek rehabilitasyon sürecini geçirmek üzere kontrol altına alındı.


Haber: Bayram Ali Kavalcı

Yusufeli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ile Ruhsat Denetim Müdürlüğü ekipleri yaralı sokak köpeği’ni tespit ederek kontrol altına aldı. Kontrol altına alınan sokak köpeği Yusufeli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından muayene edilerek tedavi edildi.

Yusufeli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Mehmet AKILLI,’’ Ayağında oluşan yaralanma sonrasında yürümede problem yaşayan sokak hayvanın rehabilitasyon merkezimizde tedavisini gerçekleştirdik. Tedavi ardından iyileşme süreci için merkezimizde müşahede altında tutuyoruz. Yusufeli Belediyesi olarak sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Zabıta ekiplerimizin desteğiyle belirlenen noktalarda yemleme çalışmalarımız düzenli olarak yapılıyor. Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimizde ise kısırlaştırma çalışmalarımız anlaşmalı serbest veteriner hekimlerimiz uhdesinde gerçekleştiriliyor.” dedi. Yusufeli Belediyesi Sokak Hayvanları Besleme Odakları ile sokak hayvanlarının yiyecek ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte kısırlaştırma çalışması ile üreme popülâsyonunu kontrol altına almaya devam ediyor.

 
Bu haber 290 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem