Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
YUSUFELİ BELEDİYESİ’NDEN TEKVANDOCU GENÇLERE MALZEME DESTEĞİ
01 Aralık 2021 Çarşamba 16:56:00 / Rize Haberleri
Artvin İli Yusufeli İlçesi, Yusufeli Belediyesi Spor Kulübü sporcusu tekvandoculara Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin tarafından malzeme desteği verildi.


 Haber: Bayram Ali Kavalcı

Yusufeli Belediyesi Toplantı Salonunda bugün gerçekleştirilen etkinlik ile Yusufeli Belediyesi Spor Kulübüne kayıtlı, lisanslı olarak spor yapan 41 tekvandocuya Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin tarafından eşofman takımı ve tişört hediye edildi.

Genç sporcuların gelişimlerini dikkatle takip ettiklerini dile getiren Başkan Aytekin,” Belediye Spor Kulübümüz bünyesinde lisanslı olarak Tekvando sporuyla uğraşan gençlerimiz ile bir araya geldik. Spor ve eğitim hayatları ile ilgili karşılıklı sohbet ettiğimiz etkinlik sonunda hediyelerimizi verdik. Yusufeli Belediyesi olarak spora ve sporcuya olan desteğimiz devam ediyor. Bizlerin asıl amacı Yusufelinden milli sporcuları çıkartarak Ay Yıldızlı bayrağımızı en üst noktada, Yusufelinin evlatları ile dalgalandırmak.” dedi.

Düzenlenen etkinliğe; Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Yusufeli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erkin Tokgöz, Yusufeli Belediyesi Spor Koordinatörü Mustafa Nuri Atalay, Tekvando Antrenörü Muhammet Ay ve Tekvandocu Sporcular katıldı.

Bu haber 1152 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem