Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Türk Futbolunun Altına Dinamit Koydular
04 Kasım 2021 Perşembe 10:38:00 / Rize Haberleri
Parası olan herkes kulüp başkanı oluyor. Bu durum bizim gibi ilçe takımları için büyük engel, yüksek bütçeli takımlarla yarışacak bir ortam bırakmıyor bizler”


 TFF 2. Lig Beyaz grupta Play off mücadelesi veren Pazarspor’ da Başkan Mustafa Taşkın açıklamalarda bulundu. Kulüplere hakkaniyetle yarışma imkânı bırakılmadığından yakınan Taşkın, “baba parası olan kulüp başkanı oluyor. O futbolcuya 5 bin, bu futbolcuya 10 bin lira verip piyasayı altüst ettiler. Bizim gibi bu ligde kendi imkânları ile var olma mücadelesi veren kulüplere adıl yarışma ortamı bırakılmalıdır” dedi

Federasyondan gerekli desteği alamadıklarını kaydeden Başkan Taşkın, “Dolar 1 lira iken galibiyet başına aldığımız para ile 9 lira iken aldığımız para aynı. İddaa gelirlerinden 10 yıldır aynı parayı alıyoruz. Şehirden yeterli desteği göremiyoruz. Bu çocukların mücadelesine destek verilmesi gerekiyor. Biz küçük bir ilçeyiz. Kendi imkânlarımız çerçevesinde mücadelemize devam ediyoruz. Elimizden geldiğince arkadaşlarımızla birlikte bu kulübü ileriye taşıyacağız” diye konuştu.


Bu haber 311 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem