Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Taş ocağındaki bina yıkıldı
08 Aralık 2021 Çarşamba 11:14:00 / Rize Haberleri
-İkizdere ilçesi Gürdere ve Cevizlik köyünde yol kenarında uzun süredir boş olarak bekletilen karkas binanın yıkımı ekiplerce yıkıldı.


       Bülent ÇİFTGÜMÜŞ

İKİZDERE: Lojistik üs e dolgu malzemesi olarak belirlenen Cevizli ve Gürdere köyünde uzun yıllardır boş olarak bulunan karkas bina ekiplerce yıkıldı.

     İkizdere Gürdere ve Cevizlik köyü yerleşim dışından Lojistik üs için dolgu malzemesi alınmasının ardından bazı kesimlerce taş alınması engellenmek istenmiş ve siyasilerin gündemine getirilmişti.

    Köy girişi yol kenarında uzun yıllardır karkas halde bulunan ve her hangi bir iş için kullanılmayan boş binanın kamulaştırılmasının ardından yıkım kararı verilmişti.

   Yıkım için bölgeye giden ekiplere eylemciler karşı çıkarken Jandarma komutanlığı ekiplerince alınan tedbirlerin ardından yıkım gerçekleştirildi.

     Sol görüşlü bazı kişilerin karşı çıktığı yıkım Jandarma Komutanlığı ekiplerinin önlem alması sonucu yıkılarak bölgeden dolgu için malzeme alımına devam edildi.

 
Bu haber 1162 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem