Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Tarım müdürlüğünde hizmet içi eğitim
31 Ocak 2022 Pazartesi 11:27:00 / Rize Haberleri
-Su ürünleri sertifikası düzenleme talimatı gereği il ve ilçelerin katılımı ile Tarım il müdürlüğünde eğitim düzenlendi.


     Fikret KARABULUT
 
RİZE: Tarım il müdürlüğü Yakup Şanal toplantı salonunda düzenlenen eğitime ilçe müdürlükleri veteriner hekimleri katıldı.
 
    Tarım il müdürlüğü bünyesinde ülkeye girişte Veteriner hekim kontrollerinden geçirilen hayvan ve ürünlere yönelik Su ürünleri işletmelerine ihracat izin verilmesi, denetime ve bu işletmelerin ürünleri ile bazı su ürünleri sağlık sertifikası düzenlenmesi talimatı gereği il merkezi Yakup Şanal salonunda Veteriner hekimlere eğitim verildi.
 
 
 
    Eğitimde ayrıca il müdürlüğünde görev yapan BKKS il sistemi sorumlusu tarafından il ve ilçe müdürlüklerinde görev yapan veteriner hekimlere BSKS, Çiğ inek sütünün sınıflandırılması, kalite kriterleri, Çiğ süt desteği ve süt piyasasının düzenlenmesi ve Mer”i mevzuatı konularında eğitim verildi.
 
Bu haber 1542 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem