Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
TUFAD dan Futbol Şöleni
18 Kasım 2021 Perşembe 16:33:00 / Rize Haberleri
-TUFAD Tarafından düzenlenen Rize CUP U12 Futbol Turnuvası sahil spor kompleksi Şenol Birol tesislerinde tamamlandı.


 -Rize TUFAD Şubesi tarafından düzenlenen ve 12 Takım 250 sporcunun katıldığı futbol turnuvasında Ofsporu 2-1 Mağlup eden Çaykur Rizespor şampiyon oldu. Katılan takımlar Çaykur Rizespor, Ofspor, Rize Belediyespor, İyidere F.O, Çayeli Madengucu , Pazarspor , Ardesenspor . Borçka FO, Arhavi FO, Pazar Genç Aslanlar, Fındıklı FO, Kalkanderespor

Birinci olan Çaykur Rizespor ve İkinci olan Ofspor a kupa ve katılım belgelerini   Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin” den aldı.

     Kıyasıya mücadele oldu

Şenol Birol tesislerinde düzenlenen Rize CUP U12 Futbol turnuvasında 3 Üçüncü olan Kalkanderespor a kupa ve katılım belgelerini Gençlikspor Şube Müdürü Cafer Kucukmustafa Arhavi FO na ise Ofspor Alt Yapı sorumlusu Adem Çelik ve  Ofspor Kulüp menejeri Savaş Topaloğlu verdiler. tesis Amiri Rahmi Aslan ve Tufad Yöneticileri katılan diğer takımların kupa ve madalyaları i verdiler.

    TUFAD karması oluşturacağız
TUFAD Başkanı Bilal Karafazlioglu " Turnuvaya katılan tüm takım sporcularımız, hocalarımız ve velilerimize, Ayrıca Tufad yönetim kurulumuza  Hakemlerimize ve tüm paydaşlarınıza turnuvanın sağlıklı bir şekilde yürütülmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Turnuvadan tespit edilecek futbolcular Tufad karmasını oluşturacak.  Tufad karmalardan sorumlu Ali Bıçakçı hocamız nezaretinde Nisan ayında Antalya`da yapılacak Turnuvaya katılacak.

    Geleceğin sporcuları sinyal veriyor

-TUFAD Rize Şube Başkanı Bilal Karafazlıoğlu bu tür turnuvalarda geleceğin gençlerinin ön plana çıktığını belirterek “ Ülkemizde tüm takımların genel kadroları ortada, 81 milyonluk ülkede süper lig takımlarımız başta olmak üzere takımlarımızın kadrolarını ağırlıklı olarak yabancı sporcular oluşturmakta, milyonlarca Dolar veya EURO dışarıya gitmekte, bu tur turnuvalarla geleceğin yıldızlarını görme şansını yakalıyoruz” dedi.

 
Bu haber 296 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem