Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Su ve kiralara zam yok
09 Aralık 2021 Perşembe 19:02:00 / Rize Haberleri
- Başkan Aytekin ”Aralık ayı Belediye Meclis toplantımızı gerçekleştirdik. 2022 yılı Vergi, Harç ve Tarifelerimiz meclis mevcudunun oy birliği ile kabul edildi” dedi.


 Abdurahman TOSUN 

Aralık ayı olağan meclis gündeminin tetkikinin ardından Kasım ayı meclis karar özetleri Belediye ve Meclis Başkanı Eyüp Aytekin tarafından okundu.

   Kararların okunması Sonrasında Aralık ayı gündem maddelerine geçildi. Gündem maddelerine göre; Devlet memurlarına verilecek olan sosyal denge tazminatı sözleşmesi konusunda Belediye Başkanına yetki verilmesi hususu ve Yusufeli Belediyesi 2022 yılı Vergi, Harç ve Tarifelerinin meclis mevcudunun oy birliği ile kabul edilmesine karar verildi.

Meclis toplantısını değerlendiren Başkan Aytekin; ”Aralık ayı Belediye Meclis toplantımızı gerçekleştirdik. 2022 yılı Vergi, Harç ve Tarifelerimiz meclis mevcudunun oy birliği ile kabul edildi. Belediye Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum. Yusufeli Belediyesi olarak Su ve Kira ücretlerimize herhangi bir zam yapmadan 2020 yılı fiyatları üzerinden alarak vatandaşımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Alınan kararların ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. ”dedi.

Yusufeli Belediye Meclisi, 2022 yılı Su Ücretleri ve İş Yeri Kiraları için 2020 yılı fiyat tarifesi uygulandı ve iki yıllık sürede zam yapılmamış oldu.

 
 
 
Bu haber 1149 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem