Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Stokçuluğa devlet zorluyor
23 Kasım 2021 Salı 12:51:00 / Rize Haberleri
-SP Rize İl Başkanı Muhammet Kaçar piyasanın sürekli dalgalı olduğunu belirterek “ Hemen her an zamlar ile karşı karşıya kalan esnaf zorunlu olarak stokçuluk yapmak zorunda kalıyor, fiyatlar sabitlenmeli, esnaf sattığı ürünü yerine koyamıyor” dedi.


       Bülent ÇİFTGÜMÜŞ

RİZE: Esnaf ziyaretlerinde bulunan SP il Başkanı Muhammet Kaçar esnafın sattığı ürünü aynı fiyatta alamadığını devletin mutlaka yaşanan zamlara el koyması gerektiğini söyledi.

     SP Rize İl Başkanı Muhammet Kaçar ve bazı il yönetim kurulu üyeleri ile esnaf ziyaretlerinde bulundu.

      İl Başkanı Muhammet Kaçar “Genel olarak, esnaf bugün sattıkları ürünün bir hafta sonra pahalanması dolayısıyla hem müşteri bulamamaktan hem de satılan ürünün yerine yenisi koymakta zorluk çekmelerinden şikayet eden pazar esnafı çoğu zaman yapılan satışın sadece yakıtı karşılayabildiğini vurgulamakta” dedi.
      Kaçar Pazar esnafının belediyeden beklentisi olduğunu belirterek esnafların yol üzerinde değil de kendileri için Belediyenin kendilerine sabit bir yer vermesi beklentisinde olduklarını belirterek “ Pazar esnafı halkın yakınında olan esnaf, esnafımızın derdini dinledik ve durumu ilgililer ile görüşeceğiz” dedi.

    Ülkenin girdiği ekonomik darboğaz günlerinden çıkabilmek için Milli Görüş`ün ekonomi politikalarını hatırlatan Kaçar, "İktidar bozabildiği kadar bozsun; asla düzeltemeyeceğimiz kadar bozamayacaktır. İstediği kadar yıksın; onaramayacağımız kadar yıkamayacaktır. Daha önce denk bütçeyi kurup emekçiye hakkını veren Milli Görüş kadroları yeniden göreve gelmek zorundadır. Biz bunu yaptık ve yeniden yapabileceğimize inancımız tamdır. İnanıyoruz ki zafer inananlarındır." dedi.
       Mahalle ve sandık çalışmalarını hızlandırdıklarını belirten Saadet Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kalender, "sürekli ekonomiden sorumlu birilerinin görevden alındığını görüyoruz ama sistem aynı sistem olduğu için yeni gelenler de başarısız olmaya devam ediyor. İktidar artık ekonomiyi düzeltecek kadrodan yoksun kalmıştır. Aranan kan Milli Görüş`ün tek temsilcisi Saadet Partisi`nin içindedir. İnançlı kadrolar olarak iktidara gelebilmek için sokak sokak, mahalle mahalle çalışmalarımızı hızlandırdık inşallah. Bu beraber büyüdüğümüz Rize sokaklarına, komşularımıza borcumuzdur." dedi. 

 
 
 
Bu haber 330 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem