Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Sandıkçı toprağa verildi
08 Kasım 2021 Pazartesi 15:21:00 / Rize Haberleri
-Uzun yıllar İlahiyat fakültesinde hizmet veren Prof. Dr. Kemal Sandıkçı Ardeşen ilçesi Tunca Beldesinde toprağa verildi.


      Salih NAVDAR

RİZE: Örnek davranışları ve eğitime kazandırdıkları ile öğrencilerinin ve halkın sevgisini kazanan Prof. Dr Kemal Sandıkçı doğduğu yer olan Tunca Beldesinde toprağa verildi.

      İlahiyatçı olan ve uzun yıllar Rize İlahiyat Fakültesinde görev yapan 28 Şubat öncesinde Başörtü sorunu olmasına rağmen eski başbakan Mesut Yılmaz dan aldığı destek ile baş örtü sorununu çözen dönemin Dekanı Prof. Dr. Kemal Sandıkçı yetiştirdiği binlerce öğrenciye ahlak ve iyi bir insan olmayı öğretti. Eserleri olan insanlardan övgü olan Kemal Sandıkçı yakalandığı Korona virüs vakasına daha fazla dayanamayarak hayatını kaybetti.

       Ardeşen ilçesi merkez camiinde kılınan öğle namazının ardından doğduğu yer olan Tunca beldesinde toprağa verilen Kemal Sandıkçı nin cenazesine Rektör Hüseyin Karaman ile Ardeşen bürokratları, RTEÜ öğretim görevlileri ve yetiştirdiği öğrenciler katıldı.

 
 
 
Bu haber 319 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem