Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Sahil tahkimatı inşaatı yaptırılacaktır
17 Haziran 2021 Perşembe 10:33:00 / ihale ilanları
TRABZON VALİLİĞİ YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI AKÇAABAT SÖĞÜTLÜ SENTETİK ÇİM YÜZEYLİ FUTBOL SAHASI KIYI KORUMA TAHKİMATI İŞİ YAPTIRACAKTIR.


 

TRABZON VALİLİĞİ YATIRIM İZLEME VE

KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI
AKÇAABAT SÖĞÜTLÜ SENTETİK ÇİM YÜZEYLİ FUTBOL SAHASI KIYI KORUMA TAHKİMATI İŞİ YAPTIRACAKTIR.

Basın ilan kurumu ilan portalınde ilan gov.tr  de yayınlanan ilana göre Trabzon Valililği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından Akçaabat Söğütlü Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası Kıyı Koruma Tahkimatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. 

İhale:09.07.2021 tarihinde  Trabzon Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu adresinde saat: 10:30 yapılacaktır. Bu İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgilere ulaşmak için tıklayınız

 

Kaynak: (BS) - www.ilan.gov.tr
 
Bu haber 1180 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem