Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
SENİ UNUTMAYACAĞIZ
09 Aralık 2021 Perşembe 18:55:00 / Rize Haberleri
-11 Aralık tarihinde makamında polis memuru tarafından vurularak öldürülen Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için yarın sahil camiinde öğle namazında mevlit okutulacak.


 Fikret KARABULUT

RİZE: 11 Aralık tarihinde Rize için karanlık bir gün yaşandı, makamında polis memuru tarafından gaddarca vurularak öldürülen Altuğ Verdi asla unutulmadı ve unutulmayacak.

    Rize de halkın sevdiği çocukla çocuk, büyükle büyük olan her kesimin sevdiği ve saydığı Emniyet Müdürü olan Altuğ Verdi 11 Aralık günü İyidere ilçesindeki Hamsi festivaline katılmasının ardından makamında Personel Müdürü Ercan Polat ile otururken Derepazarı ilçesinde görev yapan ve Erzurum Atatürk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesinde kayıt yaptırdıktan sonra yatay geçiş ile RTEÜ ne geçiş yapan polis memuru İsmail Hakki Saracıoğlu nun tayını il merkezine aldırmak istemesi ile makamda Emniyet Müdürü ile görüşmesinin ardından özel kaleme geçerek silahını alarak tekrar makama dönmesi ile yükselen silah sesleri sonrasında Personel Müdürü Ercan Polat ve Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ye kurşun yağdıran Cani makam çıkışında koruma Yiğitcan Köksal a da ateş ederek yaralamasının ardından özel kalemde görevli bayan polis memuru tarafından ayağından vurularak yakalanan Saracıoğlu uzun süren mahkemeler sonucunda Müebbet Hapis ve 53 yıl 4 ay cezaya çarptırıldı.

      Rize onu unutmadı

Rize de her kesimin sevgisini kazanan şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi aşırı yağmur altından Rize den uğurlanmıştı.

     11 Aralık 2018 yılında makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu ölen Altuğ Verdi unutulmayanlar arasında yerini aldı.

    Ölümünün 3 üncü yılında anılacak olan Altuğ Verdi için Cumartesi günü öğle namazı öncesi Sahil Camiinde saat 11 de mevlit okutulacak.

 
Bu haber 1166 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem