Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Rize yapılanlara sahip çıksın
31 Aralık 2021 Cuma 14:34:00 / Rize Haberleri
-Cumhurbaşkanının hizmet için çaba gösterdiğini belirten Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı “ Tüm hava alanlarımız bağımız ve hiçbir bölge müdürlüğü yoktur, Rize- Artvin havalimanı bağımsız bir havalimanı olacak, hiçbir yere bağımlı olmayacak, sokak konuşmaları doğru değil ve hemşerilerim yapılan hizmetlere sahip çıksın” dedi.

    Esin BAYRAK

RİZE: Rize de yapılan hizmetlere vatandaşların sahip çıkması gerektiğini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı Rize havalimanının kendi müdürlüğü olacağını Türkiye de bölge müdürlüğü diye bir birim olmadığını söyledi.

     Rize de bazı vatandaşların kafalarına takılan “ Rize Havalimanı Trabzon’a bağlanacak” sözleri üzerine görüştüğümüz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı bunun mümkün olmadığını belirterek” Türkiye de böyle bir sistem yok, her havaalanı kendi bünyesinde çalışmaktadır, bölge müdürlüğü diye bir şey yok, hava alanları ve meydanları bağımsızdır ve bulundukları illerde müdürlükleri bulunmaktadır, böylesine bir sistem ülkede yok” dedi.

    Hizmetlere sahip çıkalım

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan in hizmet yarışında olduğunu ve memleketine birçok eser kazandırdığını belirten Yazıcı “ Cumhurbaşkanımız birçok hizmete imza attı, Rize de Lojistik üs çalışması var ve Lojistik üs için büyük mücadele verildi, büyük dedikodular ve eylemler yapıldı, burada amaç ilimize yeni istihdam yaratmak, şimdi ise Şehir hastanesi için çeşitli dedikodular üretilmeye başlandı. Deniz üzerinde hastane olur mu deniliyor. Rize de arazı varda biz mi bilmiyoruz, ilimize yapılacak olan hizmetlere Rizeliler olarak hepimiz sahip çıkmamız gerekiyor, bu tür dedikodular hizmetlerin gelmesinde aksamalara neden olmakta” dedi.

 
 
 
Bu haber 1187 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem