Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
RTEÜ`nün 6 öğretim elemanı doçent oldu
20 Ekim 2021 Çarşamba 18:54:00 / Rize Haberleri
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi`nin (RTEÜ) çeşitli birimlerinde görev yapan 6 öğretim elemanı girdikleri doçentlik sınavında başarı göstererek doçent oldular.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Yasin Yıldız ile Radyoloji Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Gülen Burakgazi; Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimler Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Camadan ile Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Karsantık; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Bütçe ve Mali Planlama Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Önder Çalcalı ve Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Finans ve Bankacılık Bölümü Bankacılık ve Finans Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Saadet Ela Pelenk girdikleri sınavı başararak doçent unvanı almaya hak kazandılar.
 
 
Bu haber 314 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem