Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
RİZE BELEDİYESİNİN KARLA MÜCADELE’DE ÇALIŞMALARI TAKDİR TOPLADI
29 Aralık 2021 Çarşamba 16:26:00 / Rize Haberleri
Rize Belediyesi, geçen hafta iki gün süren anı kar yağışında daha çok üst ve arka mahallelerde Rakım yüksekliği nedeniyle etkili olan kar yağışının ardından karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.


 Haber: Bayram Ali Kavalcı

Gece saatlerinde yağan kar yağışı sonucu kısmen kapanan mahalle yollarında kar temizlik çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz kapalı mahalle yollarını işler hale getiriyor. Kar yağışının zaman zaman şehir merkezinde de etkili olduğu gözlenen ilimizde, hazır kıta bekleyen belediye ekipleri mahalle yollarımızın yanı sıra hastane yolları ve öncelikli olan diğer bölgelerimizin yollarının işler halde tutulması için mücadele ediyor. Yollarda oluşan buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları da yapan Rize Belediyesi, yaya kaldırımlarında yıkama ve kar küreme çalışmaları yaparak vatandaşlarımızın güvenli hareket edebilmelerini sağlıyor.

Fotoğraf: Rize Belediyesi Basın Bürosu

 

Bu haber 1227 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem