Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
RİZE BELEDİYESİNDEN SOKAK HAYVANLARINA ŞEFKAT ELİ DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
17 Ocak 2022 Pazartesi 15:39:00 / Rize Haberleri
Kış mevsiminin devam etmesi ve havaların her geçen gün soğumasının ardından yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına, Rize Belediye Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yardım eli uzandı.


 Haber: Bayram Ali Kavalcı

Rize’de kış etkisini iyice hissettirirken cadde ve sokakların tenhalaşması, havaların da soğumasıyla sokak hayvanları yiyecek bulmakta zorlanmaya başladı. Sokak hayvanlarının yiyecek ve barınma ihtiyacına yardım için Rize Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.  Belediye görevli personeli, sokak hayvanlarının korunması için Şehrin üst mahalle ve değişik bölgelerine konulan kedi köpek mama kutularına ve sokak köpeklerine mama bıraktı.

Şehrimizin farklı noktalarında sokak hayvanları için yem ve yiyecek bırakılırken, hasta olan hayvan dostlarımızda barınaklara götürülüp rehabilite ediliyor. Fotoğraflar: Belediye Basın Bürosu

 

Bu haber 1151 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem