Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Pepeçura festivali yapıldı
30 Ekim 2021 Cumartesi 12:25:00 / Rize Haberleri
-Rize Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Kaya 3 üncü festivali yaptıklarını belirterek “ Pandemi nedeniyle ara vermiştik, şimdi ise 2 ton üzüm ile 10 binin üzerinde vatandaşımıza pepeçura ikram ettik” dedi.


     Fikret KARABULUT

RİZE: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramıyla birlikte Rize Merkez Muhtarlar derneği Pepeçura festivali yaparak 10 binin üzerinde vatandaşa ikramda bulundu.

     Cumhuriyet ve Demokrasi meydanında düzenlenen Pepeçura festivaline Merkez Muhtarlar Derneği öncülük etti.

     Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Kaya “ Bu yıl 3 üncüsünü yaptık, önceki yıl pandemi ve yasaklar nedeniyle festivalimizi yapamadık, bölgemizin yöresel ürünü olan Siyah üzümden yaptığımız  10 binin üzerinde pepeçura yı halkımıza ikram ettik. Yöremizin kültürel ürünlerine sahip çıkma adına böylesine bir festival düzenledik. Bu geleneğimiz devam edecek” dedi.

 
 
 
Bu haber 326 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem