Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
PAZAR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
09 Mayıs 2018 Çarşamba 15:03:00 / Rizede ki İhale İlanları


 PAZAR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
1- 19.04.2018 Tarih ve 20 nolu encümen kararı Ne kiralanmasına îzin verilen İlçemiz Pazar Mahallesi Demokrasi meydanı güney cephesinde 1 adet Totem Görsel Reklam Panosu LED ekranı yapmak, Pazar Mahallesi Karadeniz caddesi üzerinde ve Çarşıbaşı mevkiinde Belediyemizin göstereceği uygun noktalara dönerli ışıklı Billboard yerinin 2886 Sayılı Kanunun 45, Maddesi gereğince açık ihale ile 15.05.2018 Salı günü saat 11.00 başlamak üzere belediyemiz toplantı salonunda ayn ayrı kiralanmasına.Kiralanan Yerin Cinskİlçemiz Pazar mahallesi Demokrasi meydanı üzerindeki alanın totem şeklinde görsel
reklam panosu LED ekranı yapmak üzere 3 yıllığına kira bedeli net aylık net 900,00.-TL I yıllık tutar olan 10.800,OO.TL(Onbinsekizyüzlira) 3 yıllık bedel 32.400,00.-.TLolup defaten kıra bedeli yıllık tutarı peşin ödenecektir. Çarşı başı mevkiinde kurulacak Dönerli ışıklı bilboard aylık net 500,00.-TI I yıllık tutar olan 6.000,00.TL{Altibinlİra) 3 yıllık bedel 18.000,OO.-.TL.olup Karadeniz Caddesi üzerinde kurulacak olan Dönerli ışıklı bilboard aylık net 500,00.-TL- yıllık tutar olan 6.000,00.TL.(Altibinlİra) 3 yıllık bedel 18.000,00.-.TL.olup defaten kıra bedeli yıllık tutarı peşin ödenecektir.
İşin cinsi ve Mahiyeti                                                      Adedi Aylık Mu..8ede! Yıllık Müemmen bedeli Geçici Teminat%3
Totem şeklinde reklam panosu LED ekran yeri Demokrasi meydanı 1 adet 900.-TL. 10.800,00.-TL. 324,00.-TL.
Pazar Mahallesi Karadeniz caddesi ışıklı dönerli bilboard yeri                 1 adet 500.-TL. 6.000,00.-TL. 130,00TL.
çarşı başı mevkiinde birer adet ışıklı dönerli bilboard yeri                           1 adet 500.-TL. 6.000,00.-TL 180,00.TL.
2- İhaleler müracaat sırasına göre ayn ayn yapılacaktır. 
3 -İhaleye katılabilmek için 
;3.1.1 Geçici Teminat 
3.1.2. Kanuni ikametgahı gösteren ikametgah senedi.
3,13. Türkiye`de tebligat için adres beyanı.
3.1.4. İhaleye katılanın Nüfus cüzdan aslı veya sureti T.C.kimlikno lu 
3.1.5. İstekli şirket,Cemiyet,oda,V.S.ise kanıtlayıcı belgeleri (Oda kaydı,ticaret sicil gazetesi Noterden alınmış imza sirküleri,V.S.) 
3.1.6 Vekaleten iştirak edilmesi halinde noter tasdikli vekaletname şirket adına iştirak edilmesi Halide şirketi temsilden noter tasdikli belge ortak girişim halinde ise ihale şartnamesindeki Örneğe uygun noter tasdikli ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalanmış ortaklık sözleşmesi.
3.1.7 Belediyemize borcu olmadığına dair belediyeden borcu yoktur yazısı.ile bizzat katılacaklardır.4-îhaleye katılıp vaz geçenleri teminatları Belediye adına irat kayıt edilecektir. 5-İhaleyle ilgili tüm vergûresim ve harçlar kiralayana aittir.
ö-Kira süresi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren
3 (üç) yıTdir. 
7-Kira sözleşmesinin başlangıç tarihi 06.2018 olup bitiş tarihi 06.2021 tarihîdir.
8-Kira bedelleri
TÜİK Tarafından açıklanacak bir önceki yılın ayına göre ÜFE-TÜFE Oranlarının aritmetik ortalaması oranında artırılmak suretiyle hesaplanacaktır. 
9-Kira bedeli zamanında ödemediğinde 6183 Sayılı Yasanın 51 maddesine istinaden belirlenen Gecikme zammı nispetinde günlük faiz tahakkuk ettirilinYıllıkkira bedeli peşin olarak ödenmediğinde kira sözleşmesi tek taraflı olarak Belediyemizce fesih edilecek ve teminatı irat kaydedilecektİr.Kiracı bu konuda hiçbir hak talep "`demeyecektir. 
10-Kiraya verilen alanm ihale şartnamesinde belirtilen kullanım alam dışında
kullanılmayacaktır.ihale şartnamesinde belirtilen kullanım alam dışında kullananların tespiti halinde Belediyemizce kira sözleşmesi tek taraflı olarak fesh edilecektir. 
11 -Kiralanan yerjhale sözleşmesi bitiminde sağlam ve eksiksiz düzenlenmiş olarak Belediyeye teslim edeceklerdir. 
12İhaleyi alanlar şartnamede belirtilen sözleşme imzalama süresinde her türlü yasal ruhsatlandırmaları ve abonelik işlemlerini yapıp ibraz edeceklerdir. 
13-İhtiyaç duyulduğu zamanlarda Pazar Belediyesinin faaliyet ve hizmetlerini anlatan tanıtıcı materyallerin sunumu,Belde halkının ihtiyaç duyabileceği güncel bilgileri duyurmak vb. Beldemizde yapılacak etkinliklerde,düzenlemelerde Günlük reklamların % 15`i kadar Pazar Belediyesine müsaade edilecek olup bununla ilgili işletmeci tarafından herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.Belediyemizin ihtiyaç duyduğu zamanlar veya ilçemizde yapılacak etkinliklerde ve düzenlemelerde belediyemize ücretsiz olarak müsaade edilecektir 
14-SağIık yönünden zararlı,reklamı kanunla yasaklanmış maddeler,genel ahlak kurallarına aykırı görüntüler korku ve batıl inançları içerecek,toplumun acıma duygularım istismar edecek şekil de, ifadeler ve görüntüler kullanılamaz.
15-Reklam ve ticari tanıtım levhaları ve ilanlar yürürlükteki mevzuata göre,getirilen kısıtlamalar ile Hükümet,Bakanlıklar veya Milli Güvenlik ve Genel Ahlak Yönünden Konulan ilke ve uygulamalara uymak zorundadır.
16-RekIamlar dil,ırk,cinsiyet,din ve mezhep üzerine dayalı ayrımcılık üzerine kurulamaz.Şiddet hareketlerine yol açıcı,destekleyici ve özendirici unsurlara yer veremez. 
17-Yapılacak yazılı uyarıda belirtilen hususların,verilecek süre içerisinde yerine getirilmemesi halinde görsel ve çevresel kirliliğe neden olmayacak şekilde Bu tür uygulamalar tebligata gerek kalmaksızın zabıta ekiplerince resen kaldırılır veya kaldırılır;Sökme,taşıma ve depolama ücreti reklam sahibinden veya kiralayandan tahsil edilir 
18-Kentin siluetini bozacak doğal veya tarihi çevrenin algılanmasını engelleyecek şekilde tanıtım ve reklam uygulamaları konulamaz.Kent estetiği bir bütün olarak değerlendirilir.
Kent estetiğini olumsuz etkileyen üm reklam ve tanıtım uygulamalarına Pazar Belediyesi müdahale etme hakkına sahiptir.
19-ilanlar ve reklamlar, yürürlükteki mevzuat hükümlerine göre ilan veya reklamı yasaklanmış ürünlere (İlaç,Sigara vb.) ilişkin olamaz 17-1-13-14 -15 ve 16.maddeye uymayan işletmeci bir kez uyarılacak,akabinde uyarılara uymazsa I.defa l.OOO.OO.TL.İkincide 2.000,OO.TL.üçüncüde 3.000.00.TL.cezai işlem uygulanacaktır.Tekrarı halinde sözleşme tek taraflı Dİarak fesih edilecektir. 
20-Görsel reklam panosu (Led Ekran) `m şekil ve ebatları ile dizilişi,gurup adedi ve aralarındaki mesafesini Pazar Belediyesi belirleyecektir.
21-Sözleşmeden doğan her türlü Vergi,Resim ve Harçlar gazete ilan bedeli İhaleyi alan kişiye aittir.. 
22-İşletmeci belediyemizin yetkili organlarının görüşü ve izni olmadan 3.şahıslara kiralama yapamayacaktır.işletmeci tarafından yapılacak her türlü yatırım ve eklemeleri bir proje kapsamında olacak ve belediyemizce tasdik edilip onaylanacaktır.Bu tür izinsiz yapılacak yatırımlardan belediyemiz sorumlu olmayıp yasalar uygulanacaktır.
23-Taraflar ırasındaki ihtilafları çözmede Pazar Mahkemeleri yetkili olacaktır.
24-Kiracı sözleşmede göstereceği adrese yapılacak :ebligatı kabul etmiş sayılacaktır.Adres değişikliğini bildirmezse yazılı olarak eski adres tebligatı geçerli sayılacaktır.
25- fCiralananın elektrik,su abonelikleri,evsel katı atık ve çevre temizlik vergileri işletmeciye ait olup kendi adına olacaktır. Bunların dışında oluşacak her türlü vergiler yine işletmeciye ait olacaktır.
26-İş sözleşme kira sözleşmesi hükümlerine jygun biçimde hareket etmediği takdirde İdare ihbara gerek kalmaksızın tek taraflı iptal edilecektir.
Keyfiyet ilan olunur.
Bu haber 1753 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem