Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Olimpik Pazar Spor Kulübü Hentbol Takımı 18-28 Yenildi
14 Kasım 2021 Pazar 16:27:00 / Rize Haberleri
Olimpik Pazar Spor Kulübü Hentbol Takımı, kendi evinde konuk ettiği Beta Transformatör Adasokağı Kulübü Hentbol Takımınına 18-28`lik skorla mağlup oldu.


Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU 

Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Hentbol 1. Lig`inde mücadele eden Olimpik Pazar Spor Kulübü Hentbol Takımı, ligin 6. haftasında Cumartesi günü saat 13:00`de Pazar Mehmet Akif Pirim Kapalı spor salonunda karşılaştığı Beta Transformatör Adasokağı Kulübüne 18-28`lik skorla mağlup oldu. 

Gençlik ve Spor Rize İl Müdürü Gürhan Yıldız, Gençlik ve Spor Pazar İlçe Müdürü Halil Kaya, Pazar Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Yüksel, Olimpik Pazar Spor Kulübü Başkanı Rahmi Çakır, Kulüp Yöneticileri ve Çok sayıda izleyicinin`de izlediği maçı Sivas ilinden  Halil Çelik ve Hamza Sukan hakem ikilisi yönetti. Maçın gözlemciliğini ise Trabzon İllinden  Murat Atilla Dilek  yaptı. 

karşılaşmanın ilk yarısını 11-16 geride tamamlayan Olimpik Pazar Spor Kulübü, karşılaşmadan da 18-28 mağlup ayrıldı.

 
Bu haber 290 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem