Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Öğrenciler kendilerini denedi
17 Ocak 2022 Pazartesi 15:57:00 / Rize Haberleri
-Milli Eğitim Müdürü Engin Emen 99 Salonda yapılan sınavda öğrencilerin kendilerinin tercih ettiği alanda sınav olduklarını belirterek” Öğrencilerimiz kendilerini eksik gördükleri kurslara katılarak sınavlarda derecelerini ölçmüş oldular” dedi.

       Bülent ÇİFTGÜMÜŞ

RİZE: Milli eğitim müdürlüğü tarafından ÖDY kurslarına katılan öğrenciler arasında yapılan sınavda öğrenciler kendilerini denedi.

   Rize Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hafta sonlarında öğrencilere verilen Destekleme Kurslarında öğrenciler eksik kaldıkları bölümlerden kurs alarak kurslar sonunda kendilerini denedi.

    Rize Milli Eğitim Müdürü Engin Emen “ Milli eğitim bakanlığımızca yaklaşık dört buçuk aydır yüz yüze eğitime devam ederken bir buçuk yılın öğrenme kayıplarını telafi etmek için kapsamlı çalışmalar yürütülmekte. Bu kapsamda ortaokul ve lise öğrencilerimize yönelik ücretsiz destekleme ve yetiştirme kursları açan bakanlığımız 81 ilde ilk kez bu kursların verimliliğine yönelik izleme ve değerlendirme sınavı gerçekleştirdi” dedi.

    Rize de 7.8.11 ve 12 inci sınıf öğrencilerine yönelik uygulanan ortak değerlendirme kurslarına katılan öğrencilerin sınava tabi tutulduğunu belirten Emen “ 6 ilçe ve 21 okulumuzda 99 salonda 1665 öğrencimizin katılımı ile Ortak değerlendirme sınavı gerçekleştirdik. Burada amacımız öğrencilerimizin kendilerini eksik hissettikleri derslere katılarak kendilerini bir üst sınıfa hazırlamaktır. 8 inci sınıf öğrencilerimiz kendilerini bu sayede Lise sınavlarına hazırlamakta, 12 sınıf öğrencilerimiz ise Üniversite sınavları öncesi kendilerini hazır hissetmeleri, bu kurslarımız okullarımızda hafta sonları devam etmekte ve yaz sezonunda da devam edeceğiz” dedi.

 
 
 
Bu haber 1158 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem