Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
OKULLARIMIZ BİLGİ KÜPÜ
29 Kasım 2021 Pazartesi 12:15:00 / Rize Haberleri
-Rize Milli Eğitim Müdürü Engin Emen Rize de tüm okullarda kütüphane kurulduğunu belirterek “ Bakanlığımızın desteği ile pilot iller arasında yer alan ilimizde kütüphanesiz okul bırakmadık” dedi.


        Esin BAYRAK

RİZE: Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan proje kapsamında ülke genelinde kütüphanesiz il kalmayacağı düşüncesi ile başlatılan çalışmalarda 5 il de tüm okullarda kütüphane kuruldu.

     Milli eğitim bakanlığı tarafından başlatılan “ Kütüphanesiz okul kalmayacak” kapsamında pilot iller seçilen Ağrı, Kırşehir, Nevşehir, Rize ve Siirt illerinde çalışmalar tamamlandı.

     Rize Milli Eğitim Müdürü Engin Emin yürütülen proje kapsamında ilimiz genelinde tüm okullarımızda kütüphanelerimizi oluşturduk. Bakanlığımızın verdiği destek ile kütüphanesiz okulumuz kalmadı” dedi.

    Emen “Cumhurbaşkanımızın eşinin desteği ve bakanlığımızın çalışmaları sonucunda ilimizde tüm okullarımızın kütüphane çalışmalarını tamamladık, çocuklarımız boş zamanlarını artık kütüphanelerde değerlendirebilecekler ve tüm bilgilere ulaşabilecekler” dedi.

 
 
 
Bu haber 357 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem