Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Milli eğitim personeli eğitimden geçti
07 Ocak 2022 Cuma 16:54:00 / Rize Haberleri
-Rize Milli Eğitim Müdürü Engin Emen verilen eğitimde yenilikler ve yapılması gereken çalışmalar konusunda personelin eğitimden geçtiğini söyledi.


      Fikret KARABULUT

RİZE: Milli eğitim müdürlüğü Adalet Bakanlığı Rize personel eğitim merkezi başkanlığı iş birliği ile yönetici geliştirme eğitim programı yaptı.

     Milli eğitim müdürlüğünce Adalet Bakanlığı Rize Personel Eğitim merkezi başkanlığı iş birliği ile planlanan eğitim yöneticisi geliştirme eğitim programı Adalet Bakanlığı Rize personel eğitim merkezinde tamamlandı.

     Eğitime okul müdürü ve müdür yardımcıları eğitim alanındaki yeniliklerin, gelişmelerin ve ortaya çıkan yeni sorunların getirdiği bilgi, beceri ve davranışlar kazandırmak, okul yöneticilerinin mesleki tutum, beceri ve davranışlarını geliştirmek amacıyla düzenlendi.

    Rize Milli eğitim müdürü Engin Emen teknolojik yenilikler ile gelişen çağa uygun yöneticilik anlamında programın düzenlendiğini belirterek “ Adalet bakanlığı personel eğitim merkezi başkanlığı iş birliği ile geliştirilmiş eğitim programı düzenledik, burada amacımız eğitimcilerimizi daha iyi seviyeye yükseltmek” dedi.

     Adalet bakanlığı eğitim merkezinde düzenlenen belge törenine Rize vali yardımcısı Kübra Baka Kılıç, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Rize personel eğitim merkezi başkanı Necatı Kuruçenli, İl Milli eğitim müdürü Engin Emen, Ardeşen Kaymakamı Ekrem Çeçen, Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, Güneysu Kaymakamı Arif Oltulu, ve Rize Personel eğitim merkezi başkan yardımcısı Mustafa Sever katıldı.

 
 
 
Bu haber 1184 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem