Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Kamelya, oturma alanları ve çevre düzenleme işi yaptırılacaktır
28 Haziran 2021 Pazartesi 09:17:00 / ihale ilanları
ARTVİN BORÇKA KARAGÖL KAMELYA, OTURMA ALANLARI VE ÇEVRE DÜZENİ YAPIM İŞİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI 12. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ARTVİN ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YAPTIRILACAKTIR.


 

Basın İlan Kurumu İlan Portalı www.ilan.gov.tr de yayınlanan ilana göre TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI 12. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ARTVİN ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ tarafından 1 adet Kamelya, 1 Adet Mangal Yeri ve 68 Metre Korkuluk işi  4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

07.07.2021 tarihinde Saat 10:30`da Artvin Şube Müdürlüğü Toplantı Salonu adresinde yapılacak ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz

Kaynak: (BS) - www.ilan.gov.tr
 
Bu haber 1138 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem