Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Kalkandere Medrese Mahallesi`nde 3 adet kamu konutu ihale ile satılacaktır
25 Haziran 2021 Cuma 10:15:00 / Rizede ki İhale İlanları
Kalkandere Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği tarafından Kalkandere Medrese Mahallesi`nde 3 adet kamu konutu ihale ile satılacaktır


 

           Kalkandere Medrese Mahallesi`nde 3 adet kamu konutu ihale ile satılacaktır

Kalkandere Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği tarafından ilanda nitelikleri belirtilen 3  adet kamu konutu taşınmaz mal satış ihalesi, 2886 sayılı Yasa`nın 45. Maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile yine ilanda belirtilen  Tahmini bedel üzerinden  ve 30.06.2021 tarih ve saat  10:00  başlayıp Kalkandere Kaymakamlığı Toplantı Salonunda toplanacak Milli Emlak Şefliği komisyon huzurunda satış ihalesi yapılacaktır. 

satışı yapılacak konutların niteliği, özellikleri, geçi teminat bedelliri gibi bilgilerin tamamının yer aldığı ilan metnine buradan ulaşabilirsiniz.

                               

Kaynak: (BS) - www.ilan.gov.tr
 
Bu haber 1172 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem