Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Kadın kolları dur durak bilmiyor
19 Kasım 2021 Cuma 15:17:00 / Rize Haberleri
-AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin bazı ilçelerde yaptıkları toplantılar sonrasında ev ziyaretlerine başladıklarını belirterek “ Saflarımızı sıklaştırmaya başladık, halkımızın büyük ilgisi var” dedi.


      Esin BAYRAK

RİZE: AK Parti Kadın kolları ilçe toplantılarının ardından kadınlar ile bir araya gelmeye devam ederek safları sıkı tutuyor.

     AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin il kadın kolları olarak il koordinatörümüz Nesrin Semiz başkanımız ile birlikte belde ve ilçe kadın kollarımız başkanları ile yaptığımız toplantı sonrasında İyidere ve Çayeli ilçemizde toplantılar yaparak ev ziyaretlerine başladık dedi.

    Yağcıtekin “ Genel merkezimizden aldığımız destekle safları sıklaştırmaya başladık, kadın kolları olarak sahadayız ve kadınlarımızın sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı çalışmalar yapıyoruz, AK Parti iktidarı döneminde birçok kadınımız iş kadını olmayı başardı, kadınların sahada olması için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 
 
 
Bu haber 331 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem