Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
KUVAYI MİLLİYE DESTANI PAZAR’DA
25 Ekim 2021 Pazartesi 15:26:00 / Rize Haberleri
Samsun Sanat Tiyatrosu’nun sahnelediği, Nazım Hikmet’in yazdığı “Kuvayı Milliye Destanı” oyunu Pazar’da sahnelenecek.


Nazım Hikmet’in yazdığı “Kuvayı Milliye Destanı ” oyunu Pazarlılar ile buluşacak. Oyun, 28 Ekim Perşembe Günü Saat 19.00’da Pazar Belediyesi Kültür Salonunda sahne alacak. Oyunun yönetmenliği ve oyunculuğunu ise Yaşar Gündem yapacak.

Nâzım Hikmet’in 1939’da yazmaya başladığı ve 1941’de bitirdiği Kuvayi Milliye şiirinin(destanı) anlatılacağı oyuna tüm Pazarlıları davet eden Pazar Kültür ve Sanat Evi yetkilileri , “Kuvâyı Milliye Destanı, Nâzım Hikmet‘in Kurtuluş Savaşı’ında verilen mücadeleyi konu alan, sekiz bölümlük aynı isimli şiirinden uyarlanan bir oyundur. Yaşar Gündem; tek kişilik performansı ile bizi o günlere götürecek. Pazarlıları böyle bir oyunla buluşturmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi.

NOT: Gösteri biletlerini Pazar kültür ve sanat evinden edinebilirsiniz.
Covid 19 tedbirleri kapsamında etkinliğe katılacak katılımcıların aşı kartlarını ya da 48 saat içinde yaptırılan negatif PCR test sonuçlarını ibraz etmeleri gerekmektedir. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayanlar etkinlik alanına kabul edilemeyecektir.

 
Bu haber 318 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem