Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Jandarma’nın Ekim raporu
02 Kasım 2021 Salı 09:53:00 / Rize Haberleri
-Jandarma Alay komutanlığı ekiplerince Ekim ayı içinde gerçekleştirilen uygulama ve operasyonların raporu çıktı.


 Valilik BASIN

RİZE: Jandarma Alay komutanlığı ekipleri Ekim ayı içinde il genelinde yaptığı uygulama ve operasyonları rapor haline getirdi.

     Rize Jandarma Alay komutanlığı ekiplerince il genelinde Ekim ayı içinde yapılan aramalar ve yol kontrollerinde bir adet silah imalathanesi, 4 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 42 adet tabanca mühimmatı, 2 adet tabanca şarjörü, 2 gram metamfetamin, 2 adet uyuşturucu hap, 38 kök kenevir bitkisi, 7.600 gram Skunk, 10 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 6.018 gram kubar esrar ele geçirdi. Olaylarla ilgili olarak 37 şüpheli yakalandı.

        Jandarma komutanlığı ekipleri Ekim ayı içinde yaptığı uygulama ve kontrollerde çeşitli suç ve kabahatlerden dolayı 137 şüpheli şahıs hakkında adli ve idari işlem yaptığı belirtildi.

 
 
 
Bu haber 290 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem