Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
İnsana insan olduğu için değer verilmeli
09 Aralık 2021 Perşembe 19:01:00 / Rize Haberleri
Valimiz Yılmaz Doruk’tan 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Mesajı:


 ARTVİN: Artvin valisi Yılmaz Doruk 10 Aralık Dünya insan hakları günü nedeniyle yayınladığı mesajda insana insan olduğu için değer verilmeli dedi.

        Vali Yılmaz Doruk yayınladığı mesajında “İnsanı, “yaratılmışların en şereflisi” olarak gören bir inancın temsilcileri olarak, insan onuruna yakışan ve evrensel değerlere dayalı bir sistemin tüm dünyaya kök salması için çalışmak her zaman önceliğimizdir. Maalesef günümüz dünyasının iyi bir sınav vermediği bu hususta ülkemiz, gerek milyonlarca ihtiyaç sahibine sağladığı yardımlarla, gerekse gerçekleştirdiği kapsamlı reformlarla bu alanda çaba sarf etmektedir. İnsanı esas alan devlet geleneğinden aldığı ilhamla dünyanın birçok ülkesinde zorda kalan mazlum ve mağdurlara dil, din ve ırk ayrımı yapmadan elini uzatan Türkiye, insani yardım faaliyetlerinde küresel bir aktör haline gelmiştir. Son yıllarda ülkemizde atılan adımlarla Devlet-Millet bütünleşmesi konusunda önemli mesafeler kat edilmiş, her türlü düşünceyi ve farklılığı zenginlik olarak gören bir devlet anlayışı hâkim olmuştur” dedi.

Doruk “Bizler de kurumlarımızda insan haklarının korunması ve gözetilmesi ile ilgili ihdas edilen birimlerimizle birlikte vatandaşlarımızın haklarının korunmasının en yakın takipçisi olacağız. Bu düşüncelerle, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nü kutluyor, tüm dünyada barış ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

 
Bu haber 1175 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem