Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Gelin can suyu olun
22 Aralık 2021 Çarşamba 16:02:00 / Rize Haberleri
-İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete ilçenin daha fazla destek alabilmesi için mutlaka İyiderelilerin kendi ilçelerine kayıt olmaları gerektiğini belirterek “ Son 1 hafta Sevdamız olan ilçemize gelin can suyu olun” dedi.


      Dilek ONAY CAN

İYİDERE: İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete ilçe hakkına çağrıda bulunarak ilçenin daha iyi hizmet alabilmesi için ilçeli olup kaydı başka yerlerde bulunanların ilçe nüfusuna kayıt olmalarını istedi.

     İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete yayınladığı mesajında “ Sizlerle çıktığımız bu yolda, yine sizlerin de desteği ile ilçemizi modern bir kentsel mekana dönüştürebilmemiz için hızla ilerliyoruz, sarsılmaz, kararlılık, büyük bir azım ve özveri ile yılmadan, usanmadan çalışmaya devam ediyoruz, göreve geldiğimiz günden bugüne kadar tüm sözlerimizin arkasın da durduk ve çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz, şimdi sizlerin desteklerine ihtiyacımız var. İyidere’nin alt yapı ve üst yapısı ile içinde barındırdığı sosyal donatılar ile top yekun modern bir kent görünümüne kavuşması amacıyla başlattığımız çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Ancak ilçemizin daha ileri bir yapıya kavuşması için daha çok hedeflerimiz, planlarımız ve rüyalarımız var” dedi.

     Son 1 hafta

İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete “ Bu sevdamız için, ilçemiz için sizlere ihtiyacımız olan can suyu olun, kayıtların ilçemize alınması için son bir hafta, Belediyemizin nüfusa göre aldığı payı artırmamız, sizlerin 10 dakikasına bağlı, bu 10 dakika da ikametgahlarınızı ilçemize taşımanız gerekmektedir. Ata toprağınız olan İyidere ilçesine kayıtlarınızı almanızı bekliyoruz. İlçemiz için, hizmet ve daha iyi bir ilçe olabilme adına sizlerin desteğini bekliyorum, siz yoksanız her şey eksik” dedi.

       Mete ilçeye nüfus kaydını almak isteyenlerin bilgi için 0464 321 25 65-321 30 07 numaradan destek alabileceklerini söyledi.

 
 
 
Bu haber 1177 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem