Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Gazeteci Donat’tan Vali Çeber’e Ziyaret
22 Kasım 2021 Pazartesi 11:34:00 / Rize Haberleri
Sabah gazetesi köşe yazarı Yavuz Donat, ATV Ankara temsilcisi Şebnem Bursalı ve Turkuvaz Medya Grubu heyeti; Vali Kemal Çeber`i ziyaret etti.


 Sohbet havasında geçen ziyarette Rize’nin tarihi, turizm potansiyeli, sosyal, kültürel ve ekonomik konuları ile Rize’nin devasa projelerinden havalimanı ve lojistik merkez başta olmak üzere yatırmalarla ilgili söyleşi gerçekleştirildi.

Vali Çeber, Donat ve beraberindeki heyeti Rize’de ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Donat ve beraberindekiler de Vali Çeber’e misafirperverliğinden dolayı şükranlarını ifade ederek, Rize’ye hayran kaldıklarını belirttiler.

Gerçekleştirilen ziyarette gazeteci Yavuz Donat’a, KGK Rize İl temsilcisi Bayram Ali Kavalcı ve Turkuvaz Karedeniz bölge temsilcisi Muhammet Kalyoncu eşlik etti.

 

Bu haber 325 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem