Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Eksiklerimizi tamamlıyoruz
07 Aralık 2021 Salı 13:37:00 / Rize Haberleri
Rize İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt köylerdeki çalışmaların havaların iyi gitmesi ile birlikte sürdürüldüğünü belirterek “ Tüm köylerimizde çalışmalar sürüyor, Ardeşen bölgesinde yer alan birçok köyümüz inşaat halinde ve bu bölgede duvar ve su toplama kanalları ile yol betonlama ve asfaltlama çalışmalarımız sürüyor” dedi.


       Bülent ÇİFTGÜMÜŞ

RİZE: Rize il özel idaresi köylere hizmet getirme birliği tarafından sürdürülen çalışmalar havaların iyi gitmesi ile birlikte arttı.

     Rize Köylere hizmet getirme birliği Özel İdare tarafından köylerde yatırımlar devam ettiğini belirten İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt “ Köylerimizde eksiklerimizi tamamlıyoruz, birçok köyümüzde çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Heyelanlara karşı yaptığımız çalışmalar var. Bunun yanında heyelanların önüne geçecek su kanallarının açılması ve temizlemesi çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

      Talebe göre çalışıyoruz

Vatandaşların ve köy muhtarlıklarının taleplerine göre hareket ettiklerini belirten İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt “ Taleplerin acili yetine göre hareket ediyoruz. Tüm meclis üyesi arkadaşlarım ile birlikte yaptığımız sıralamalarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kış mevsimi bastırmadan yapmamız gereken çalışmaları tamamlamak için ekiplerimiz ve firmalar çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

     Ardeşen de çalışmalar yoğunlaştı

Ardeşen ilçesine bağlı Yukarıdurak, Armutlu, Deremezra, Yamaçdere, Yavuz ve Kirazlık köylerinde çalışmaların son aşamaya geldiğini belirten Türüt “ Bu köylerimizde yol yapımı, betonlama ve asfaltlama, istinat duvarı, menfez ,yol genişletme çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah kısa sürede tamamlarız” dedi.

       Yerinde takip ediyoruz

İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt çalışmaları yerinde takip ettiklerini belirterek “ İlimizde hava şartları belli, yılın 275 günü yağışlı geçmekte, bu nedenle yapacağımız çalışmaları iklim koşullarına göre hızlandırmamız gerekiyor. Köylerimizde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bir an önce bitirilmeleri için çaba sarf ediyoruz” dedi.

 
 
 
Bu haber 1140 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem