Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Dişi atmacalar 3-0 mağlup
16 Ocak 2022 Pazar 15:29:00 / Rize Haberleri
-Ligde 6 inci maçına kendi sahasına çıkan Çaykur Rizespor Bayan futbol takımı kendi evinde ALGSpor karşısında tutunamadı.

-Şenol Birol Spor kompleksinde oynanan Çaykur Rizespor- ALGSpor karşılaşmasında Bayan futbol takımı 3-0 mağlup oldu. Ligde henüz gol yemeyen ALG Spor 5 karşılaşmada 30 gol atmıştı ve bir beraberlik almıştı. Rize deplasmanına 13 puan ile gelen Antep ekibi karşılaşmanın 25 inci dakikasında 1-0 öne geçti. İlk yarısı 1-0 deplasman takımının üstünlüğü eli sona eren karşılaşmada 57 dakika da konuk ekip skoru 2-0 yaptı. 80 inci dakika da penaltıdan yararlanamayan konuk ekip 87 inci dakika da skoru 3-0 yaparak yenilgisizliğini korumaya devam ettiği gibi gol yememe başarısını da göstererek 6 maçta 33 gol atmış oldu.

 
 
 
Bu haber 1169 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem