Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
DOĞADA KALMAYI BAŞARDI
19 Kasım 2021 Cuma 15:15:00 / Rize Haberleri
-Ardeşen Yeniyöl köyünde dinlenme tesisi kuran Olgun Atagün “ Gemilerde çalıştıktan sonra keser ve testereyi elime alarak kendi köyümde kurmaya başladığım Bungalov tipi evler ilgi görünce sayıyı artırdım” dedi.


        Esin BAYRAK

ARDEŞEN: Ardeşen ilçesi Yeniyöl köyünde kurduğu bungalov evler ile yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri oldu.

      35 Yaşındaki Olgun Atagün Ardeşen ilçesi Yeniyöl köyü(Öce) de doğduğunu ve 13 yıl gemilerde çalıştığını belirterek “ Kafam her zaman turizmden yanaydı, kendi işimi yapmak istiyordum. Gemiden ayrılarak keseri ve Testereyi elime alarak köyümde ilk önce 3 adet Bungalov ev yaptım, sosyal medyada bunu duyurmaya çalıştım ve çevre düzenlemesi yaptım, su kenarında olan evlerimin yanında dinlenme yerleri yaptım. İlgi görmeye başladı, yurt dışı ve yurt içinden yerli ve yabancı turistler gelerek burada dinlendiler. Pandemi döneminde bile şehirlerden uzak kalmak isteyen, doğa ile iç içe olmak isteyenler bizi tercih etti” dedi.

     Başkasına çalışırken, çalıştıran oldum

Gemilerde çalıştıktan sonra kurduğu bungalov evlerde adam çalıştırmaya başladığını belirten Olgun Atagün” şu an 13 tane bungalov evim var, bunların kimisi 2 kişilik, 4 kişilik ve aile tipi evlerimiz var, gelen insanlar buradan mutlu ayrılıyor. Yabancı ülkelerden gelenler var” dedi.

     Doğada kal

Tesislerin ismini “ Doğada Kal “ verdiğini belirten Olgun Atagün” Doğanın içinde bir yer ve gelenlerin hepsi mutlu ayrılıyor, hatta ayrılmak istemeyenler bile oluyor. Ben burada ailem ile birlikte çalışıyorum. Yaz kış her sezon açığız, sosyal medyada bizleri görenler bu doğal yapıda kalmak istiyor” dedi.

     Sporcular geliyor

Olgun Atagün birçok sporcunun tesislere geldiğini belirterek “ Yöresel yemek, ızgara ve balık çeşitlerimiz var, Rizespor dan Remy, Eric Sabo ve bazı futbolcular, Trabzonspor dan Berat ve Yusuf ile birlikte birçok sporcunun tesislere sürekli gelmekte. Tesisimizi ilerleyen zaman içinde genişletmeyi düşünüyoruz” dedi.

 
Bu haber 332 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem