Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Çaykur elindeki çayı tüketme arzusunda
07 Aralık 2021 Salı 13:33:00 / Rize Haberleri
-Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alım 165 bin ton dolayında kuru çay ürettiklerini belirterek “ Yılbaşına kadar satışlarımızda 140 bin ton dolayına ulaşmak istiyoruz, gelecek yıl üreticilerimizden daha çok çay alabilmek için stoklarımızı eritmeyi planlıyoruz” dedi.

      Fikret KARABULUT

RİZE: 2021 Yılında rekora imza atarak aldığı yaş çay karşılığında 165 bin ton dolayında kuru çay üreten Çaykur Pazar payını artırma peşinde.

      Geçtiğimiz yıl 132 bin ton dolayında kuru çay satışı gerçekleştiren Çaykur bu yıl bu rakamın üzerine çıkmak için çalışmaları sürdürüyor. Çeşitli ülkelerle görüşmelerin sürdüğünü belirten Genel Müdür Yusuf Zıya Alım “ Bu yıl kuru çay satışında 140 bin tonun üzerine çıkmayı hedefliyoruz, ay sonuna kadar bu rakama ulaşma arzusundayız.  Birçok ülke ile görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

     Üreticiye borcumuz kalmadı

2021 yılı yaş çay bedellerinin tamamını ödediklerini belirten Alım “ Üreticiye borcumuz kalmadı, artık çay satışlarına yoğunlaştık ve açtığımız 8 mağazamızda satışlarımız çok iyi gidiyor, katıldığımız fuarda çeşitli ülkelerle temasa geçtik ve çay satışı için görüşmelerimiz devam ediyor” dedi” dedi.

 
Bu haber 1191 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem