Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Bakan Süleyman Soylu`nun amcası son yolculuğuna uğurlandı
08 Ağustos 2021 Pazar 14:56:00 / Türkiye Gündemi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu`nun amcası Hüseyin Soylu, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu`nun amcası Hüseyin Soylu, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde Bakan Soylu`nun hayli üzgün olduğu görüldü.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu`nun amcası Hüseyin Soylu, dün sabah saatlerinde hayatını kaybetmişti. Vefat eden Hüseyin Soylu için bugün Gaziosmanpaşa Merkez camiinde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu`nun yanı sıra İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, il ve ilçe belediye başkanları, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hüseyin Soylu`nun cenazesi Eyüpsultan`da bulunan aile kabristanlığına defnedildi.

Cenaze namazı sonrası amcasının tabutuna omuz veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu`nun hayli üzgün olduğu ve cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın çelenk gönderdiği görüldü.

 

 

Bu haber 1080 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem