Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
BELEDİYENİN GURUP TABLOSU
12 Aralık 2021 Pazar 08:32:00 / Rize Haberleri
-Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin saha çalışmaları sırasında “ Alt yapımız ile birlikte heyelan ve sel önleme, enerji, çöpten mangal kömürü, ıslah çalışmaları, Millet bahçesi ve birçok projemizi gezerek genel durum değerlendirmesi yaptık” dedi.


        Esin BAYRAK
 
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin beraberinde başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Rize Belediyesi’nin sahada devam eden yatırımlarını gezerek meclis üyelerine bilgiler aktardı.
 
Saha gezi programı öncesi Rize Belediyesi hizmet binasında meclis üyeleriyle buluşan Belediye Başkanı Rahmi Metin, ilk önce meclis üyelerine ön bilgilendirme amaçlı görsel sunun eşliğinde projeler ve altyapı çalışmalarının son durumu ile ilgili bilgiler verdi.
 
 
 
     Çalışmalar yerinde incelendi
 
Görsel sunumun ardından Başkan Metin, beraberindeki heyetle birlikte Merkez Kentsel Dönüşüm yerinde incelendi, Deniz caddesinde başlatılan çalışmalarda yıkımı yapılan iş yerlerinin kentsel dönüşüm kapsamında yapılan çalışmaları inceleyen Başkan ve Meclis üyeleri ilgili firmadan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
 
   Sahil dolgu alanı itfaiye önünde başlatılan ve Çaykur a kadar uzanan 400 dönüm dolayındaki dolgu alanında yapılacak olan, Millet Bahçesi alanı gezildi, başkan Rahmi Metin millet bahçesi hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. Dolgusu tamamlanmak üzere olan ve çalışmaların devam ettiği Millet bahçesinin yaz sezonunda büyük oranda hizmete gireceğini belirtti.
 
 
 
 Askoroz Rekreasyon alanı gezisinin ardından, Deniz Feneri Sosyal Tesisleri gezildi, RTEÜ Öğrenci sosyal tesislerinin yanında yapılan ikinci millet bahçesini gezen Başkan ve Meclis üyeleri burada çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Millet bahçesi yanında yapılan Deniz Feneri ve Boğaz Mahallesinde amatör balıkçılar için yapılan balıkçılar için alan hakkında bilgi veren Başkan Rahmi Metin çalışmaların yeni yılda tamamlanacağını belirtti.
 
 
 
Alipaşa Kadınlar Plajını gezen meclis üyeleri yaz öncesinde burada yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirildi.
 
     Dosma Mahallesinde bulunan İçme Suyundan Elektrik Üretim Santralinin gezilmesi ile üretime başlayan tesisin Belediye bütçesine katkı sağlayacağını belirten Metin “ Belediye olarak aylık 180 ile 200 bin TL arasında enerji tüketimimiz var, her ay buradan 250 le 300 bin TL arasında kaynak elde edeceğiz” dedi.
 
, Çay Çöpünden Mangal Kömürü ve Enerji Üretim Tesisi projelerinin devam eden saha çalışmalarını yerinde incelemede bulunarak, Rize Belediyesi bünyesinde hizmet veren Havan Rehabilitasyon Merkezi ile Temizlik İşleri şantiyesini ziyaret etti.
 
Bu haber 1183 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem