Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Ardeşen yatırımları yerinde incelendi
03 Aralık 2021 Cuma 14:33:00 / Rize Haberleri
Vali Çeber tüm ilçelerde yapılan yatırımların geleceğe yatırım olduğunu belirterek “ İlçelerimize çok sayıda yatırım yapılmakta, bunları takip etmek ve zamanında yetişmesini sağlamak bizim görevimiz” dedi.


 Murat UÇKAN

ARDEŞEN: Ardeşen ilçesinde yatırımları yerinde inceleyen Rize valisi Kemal Çeber ilçe kaymakamı ve belediye başkanından çalışmalar hakkında bilgi aldı.

    Rize Valisi Kemal Çeber Ardeşen`de ilk olarak İlçe Kaymakamlığına bir ziyarette bulunarak burada İlçe Kaymakamı Ekrem Çeçen’den İlçe hakkında çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık makamında yapılan toplantıya Belediye Başkanı, AK Parti İlçe Başkanı,  daire müdürleri, İl Genel meclisi Üyeleri ve İlçe den bazı vatandaşlar katıldı.

Buradan İlçe Belediyesine geçen Vali Çeber; Belediye Başkanı Avni Kahya’dan İlçedeki biten, açılışa hazır olan, ihalesi biten, inşası devam eden ve proje kapsamında olan yatırımlar ve hizmetler hakkında brifing aldı.

Rize Valisi Kemal Çeber, Ardeşen Belediye Başkanlığını ziyaretinde kendisini Belediye Başkanı Avni Kahya, Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri ve çalışanlar karşıladı.

Vali Çeber Belediye Hizmet binasının 5. Katında, Belediye tarafından oluşturulan ve Halk Eğitim Merkezi kurslarına tahsis edilen kursları da ziyaret ederek burada; usta öğreticileri ve kursiyeriyle bir araya gelerek, kursiyerlerin el emeği ürünlerini inceledi.

Ziyaretler kapsamında Ardeşen Deniz Mahallesinde Belediye öncülüğünde hayırsever İş Adamları tarafından yapımına başlanan Diyanete Bağlı 4-6 yaş anaokulu inşaatını ve Milli Parklar Müdürlüğüne bağlı Fırtına Ziyaretçi Merkezi ile ilçe girişinde bulunan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne ait yöresel el sanatları teşhir ve satış reyonunu ziyaret etti.

    Rize valisi Kemal Çeber burada yaptığı açıklamada il genelinde çok sayıda yatırım gerçekleştirildiğini belirterek “ Hava limanımız yakında bitecek, bölgemiz son yıllarda büyük yatırımlar aldı. İl olarak bu yatırımlar ile daha iyi konuma geleceğiz, yatırımları yerinde görmek ve zaman içinde bitirilmesini sağlamak bizlerin görevi” dedi.

 
Bu haber 1126 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem