Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Altuğ Verdi Rize de yaşayacak
12 Aralık 2021 Pazar 08:44:00 / Rize Haberleri
-Rize Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman 11 Aralık tarihinde şehit düşen Emniyet Müdürümüz Altuğ Verdi nin isminin şehir girişinde yaşatılacağını belirterek” Rize onu hiç unutmadı, sabah rahmetli müdürümüz adına mevlit okuttuk” dedi.

    Mustafa BAYRAK

RİZE: İyidere Hazar Mahallesinde daha önce güreş eğitim merkezi olarak kullanılan binanın yıkımı ile Bölge Trafik müdürlüğü yapılacak.

     Ölümünün 3 üncü yılında Sahil camiinde düzenlenen mevlit programı ile anılan Şehit Emniyet müdürü Altuğ Verdi ismi İyidere Hazar Mahallesinde yaşatılacak.

    Daha önce Güreş eğitim merkezi olarak kullanılan ve kapatılmasının ardından atıl durumda bulunan bina yıkılarak yerine Şehit Emniyet Müdürü Altuğ verdi Trafik Bölge Müdürlüğü binası yapılacak. 11 Aralık gününe denk gelen devir teslim töreni nedeniyle İyidere Hazar Mahallesinde ilçe kaymakamı, emniyet müdürü ve İyidere Belediye Başkanının katıldığı törenle arsa Emniyet Müdürlüğüne verildi.

     Rize Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman “ Sabah üst bürokratlarımızın ve halkımızı katılımı ile mevlit okuttuk, bugün anlamlı gün ve müdürümüzün ölüm yıl dönümü, Burada yapılacak olan bina ile ismini yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.

      İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete ise siyasilerin destekleri ile  178 metre kare olan arsayı Emniyet Müdürlüğümüze devir ettik. Burada 4 kat Bölge trafik müdürlüğü kurulacak. 1 yıl içinde bina bitecek ve 11 Aralık 2022 tarihinde bina hizmete girecek. Bölge Trafik müdürlüğü binamızın ismi Altuğ Verdi ismi ile anılacak ve ilimizin giriş kısmında bulunan bu bina ile müdürümüzü yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.

 
 
 
Bu haber 1182 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem