Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
AVCI AV SAHALARINI GEZDİ
20 Kasım 2021 Cumartesi 13:56:00 / Rize Haberleri
-AK Parti Milletvekili Muhammet Avcı inşaatı devam eden bazı bölgeleri gezerek incelemelerde bulundu Avcı “ Salarha düble yolu yakın bir tarihte başlayarak Andon a kadar devam edecek, Derepazarı- Kendirli yolu bizim için önemli, bu yolun yapım çalışmaları devam ediyor, ayrıca Güney Çevre yolunda yapacağımız bazı değişiklikler için ödenek geldi” dedi.

        Fikret KARABULUT

RİZE: Rize de çeşitli çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı Salarha Duble yolunun Andon  a kadar uzanacağını ve bazı çalışmaların hız kazanacağını söyledi.

      AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı Beraberinde il Başkanı, Karayolları 10 uncu bölge Müdürü Mehmet Aşık ve Rize Şube müdürü Ercan Çiçek ve çeşitli bürokrat ve siyasetçilerle çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

     Milletvekili Muhammet Avcı yaptığı açıklamada  “İnşallah çok yakın bir zamanda Salarha Duble yolunda  çalışmalara başlayacağız. Hızlı bir şekilde inşallah Muradiye’ye kadar duble yolumuzu tamamlayacağız. Bunlar tamamlanırken biz Muradiye’den Andon’a kadar olan bölgenin ihale edilmesiyle ilgili çalışmaları bir taraftan yürütmeye devam edeceğiz” dedi.

    Avcı açıklamasında  “Salarha Duble yoluyla alakalı Belediye başkanlarımızla müzakerelerimizi tamamladık. Milletvekili adayı olduğumuz süre zarfında söz vermiştik bunlardan bir tanesi de Salarha Duble yoldu o gün verdiğimiz sözlerin hepsini tek tek yerine getirdik hamdolsun. Duble yol meselesi  milletvekili olduktan sonra üzerinde ilk  müzakere ettiğimiz konulardan bir tanesi. İl Başkanımızla birlikte çok çalıştık hamdolsun ihalesi yapıldı. İnşallah Muradiye’ye kadar duble yolumuzu tamamlayacağız. Herkes yolu sağa sola çekmeye çalışıyor. Sadece bütüncül olarak sorun oluşturan bölgeler varsa o konuda çalışmaları gözden geçirebiliriz.

DEREPAZARI-KENDİRLİ KARAYOLU ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ

Muhammed Avcı, “Rize’mize katkı sağlayacak bütün çalışmaların, projelerin titizlikte takipçisiyiz. Derepazarı Kendirli Transit yolunun 2,3 km’lik bölümünü bir an evvel vatandaşımızın hizmetine sunmak için çalışmalarımıza hız verdik” dedi.

Derepazarı - Kendirli Transit yolu ile alakalı çalışmaları yerinde inceleyen Milletvekili Avcı; “Rize’mize katkı sağlayacak bütün çalışmaların, projelerin titizlikte takipçisiyiz. Bu yol bizim için çok fazla önem arz etmektedir. Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantıda  Karayolları tarafından yapılması planlanan Derepazarı Kendirli karayolunun 2.3 km’lik bölümünün  bir an önce hizmete alınması konusunda görüş birliğine vardık. Bir an evvel vatandaşımızın hizmetine sunulması için çalışmalarımıza hız verdik. Kamulaştırmalarla ilgili bazı problemler var. Hak sahiplerinden ricamız, verecekleri muvafakat name üretimi özellikle yan duvarlar ve şev betonların yapımını hızlandırır. Derepazarı sahil yoluyla bağlantısını hemzemin geçişle ve dönel kavşakla yapmayı planlıyoruz. 2.3 km’lik yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunduktan sonra önümüzdeki yıllarda kalan projeyi tamamlayıp, Derepazarı ile Kendirli arasındaki transit yolu bitirmiş olacağız” dedi.

GÜNEY ÇEVRE YOLU MÜFTÜ KAVŞAĞI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLATILIYOR

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim Karayolları 10. Bölge Müdürü Mehmet Aşık, Karayolları Rize 103. Şube Müdürü Ercan Çiçek ile birlikte Güney Çevre yolu Menderes bulvarı ve Müftü Mahallesi kavşağıyla ilgili alanda incelemelerde bulundu.

İl Başkanı Alim yapılan inceleme sonrasında geçtiğimiz aylarda hamdolsun Güney Çevre Yolu Menderes Bulvarı ve Müftü kavşağıyla alakalı kamulaştırma için gerekli ödenek geldi. Cumhurbaşkanımızın vizyonu ve milletine olan aşkı sayesinde hayata geçirdiğimiz ulaştırma ve altyapı yatırımlarımızla şehrimizi imar etmeye devam ediyoruz. Bugün karayolları bölge müdürümüzle birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, istişare ettik. AK Parti kurulduğu günden bu güne kadar olan yolculuğunda halka hizmet hakka hizmettir düsturuyla devam etmiştir. İktidarımız boyunca sayısız hizmetleri ülkemize kazandırdık. İlimiz ölçeğinde de devasa hizmetleri şehrimize kazandırdık. Bu minvalde  Güney Çevre Yolu Müftü kavşağı için gerekli çalışmalar 20 gün içerisinde başlayacak inşallah. Güney Çevre  Yolunu Menderes bulvarına bağlantı noktasına imar edeceğiz.” dedi.

 
Bu haber 321 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem