Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
64 Yaşında okula başlayan BAŞKAN
20 Kasım 2021 Cumartesi 13:40:00 / Rize Haberleri
Turizmle uğraşan ve Rize’nin en hareketli merkezlerinden birinin belediye başkanlığını yapan Osman Haşimoğlu Turizm okulunda öğrenci oldu.

Esin BAYRAK
RİZE: Turizm tesisleri işletmeciliği ile Ç.Hemşin Belediye Başkanlığını birlikte yürüten Osman Haşımoğğlu Ardeşen Turizm Meslek Yüksekokulunda eğitime başladı.
      1957 doğumlu olan Ç.Hemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu Ayder de ilk turizm tesisini açarak Haşımoğlu otelcilik ve Ayder Gurup turizm tesislerinin işletmeciliğini yapıyordu. Geçtiğimiz seçimlerde Belediye başkanı olarak seçilen Osman Haşimoğlu Ayder de yapılan kentsel dönüşüm sonrasında Ayder in daha hareketli hale gelmesi ile birlikte turizm okumaya karar verdi.
      Rize de en çok turist ağırlayan yerleşim yerlerinden biri olan Ayder ve Zilkalenin kendi belediye hudutları içinde bulunduğunu belirten Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu “ Ardeşen Turizm Meslek Yüksek okulu 1 sınıfa kayıt oldum, 2 yıl turizm okuyacağım ve ilçemin turizm merkezi olması nedeniyle kendimi zorunlu hissettim.  İlçemize daha iyi hizmet vermeyi hedefliyorum. Her insan yaptığı işin mutlaka temel eğitimini almalı “ dedi.

 
 
 
Bu haber 314 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem