Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
VAKA SAYISI ARTIYOR
31 Ocak 2022 Pazartesi 11:29:00 / Rize Haberleri
-Son dönemlerde artan vaka sayıları en yüksek seviyesine ulaşmaya başladı, ülke genelinde 94 bin 783 seviyesine ulaşan günlük vaka sayılarında test sayısının 4 de birinde Korona virüs vakası rastlandı.


      Dilek ONAY CAN

RİZE: Hızlı bir yükselişe geçen Korona virüs vakalarında 29 Ocak tarihinde 440 bin test yapılırken 94 bin 783 kişide korona virüse rastlandı.

     Ülkemiz genelinde hızlı bir yükseliş içinde olan Korona virüs vakalarında ölüm vakaları da artmakta, 29 Ocak tarihinde ülke genelinde 440 bin kişinin testi yapılırken yapılan bu testler sonucunda 94 bin 783 kişinin testi pozitif çıktı.

   Sağlık bakanlığı uyarılarını sürdürürken 1-2- ve 3 üncü aşılarını olanların veya aşı süreci dolanların mutlaka aşı olmaları gerektiğini belirtti.

     Tüm illerde yeterince aşı bulunduğunu belirten Sağlık Bakanlığı vatandaşların Korona virüsten korunmasının tek yolunun aşı, mesafe kurallarına uymak ve maske takmaktan geçtiğini belirtti.

   Sosyal mesafenin mutlaka korunması gerektiği belirtilen açıklamada “ Son zamanlarda artan vaka sayıları havaların soğuk geçmesi ile insanların yakın temasta olmasından kaynaklanmakta, vatandaşlarımızın mutlaka sosyal mesafeyi korumalarını bekliyoruz. Aşı süreci dolan vatandaşlarımızın da mutlak en yakın sağlık ocağına giderek aşılarını olmasını istiyoruz” denildi.

 
 
 
Bu haber 1487 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem