Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Salarhaspor lig için gün sayıyor
21 Ekim 2021 Perşembe 18:44:00 / Rize Haberleri
30-31 Ekim tarihlerinde başlayacak olan 2021/2022 Futbol Sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) için takımlar artık gün sayıyor.


Ligde Rize Özel İdarespor ve Çayelispor ile birlikte 2. Bölge 1. Grupta mücadele edecek olan Salarhaspor, yaklaşık 2 ay önce başladığı yeni sezon hazırlıklarına Merkez Futbol Sahasında devam ediyor.

Ligin ilk haftasında Bayburt Belediyespor deplasmanına konuk olacak olan Salarhaspor’da Teknik Direktör Önder Demir, yeni sezonun katılan tüm takımlar için hayırlı olmasını dileyerek, kalite olarak ligin üstünde bir takım oluşturduklarını söyledi.

Birinci önceliklerinin Rize’nin genç oyuncularına sahip çıkmak olduğunu söyleyen Demir, “Öncelikle anlayışımız takımımızdaki futbolculara dokunup üst liglere gitmelerini sağlamaktır. Bu anlayışımıza uygun yaş aralığında oyuncu grubu seçmeye çalıştık. Bunu da başardığımıza inanıyoruz. Genç, koşan, mücadele eden ve istikbal vaad eden bir takım yaptık. Çaykur Rizespor alt yapısından da 8 oyuncu aldık. Bu anlamda Rizespor yönetimine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Oluşturdukları oyuncu grubunun kalite olarak ligin üstünde bir oyuncu grubu olduğunu söyleyen Demir, “Çaykur Rizespor kulübünden aldığımız oyuncular ve mevcut genç oyuncularımızla bu ligde çok büyük ses getirecek bir takım olacağımıza inanıyorum. Sıralama olarak bir rakam söyleyemem ama hedef olarak hangi ligde olursak olalım her zaman en üstü hedefliyoruz. Bunun için de çok çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 
Kaynak:rizehaberleri.com
 
Bu haber 352 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem