Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
SOKAK HAYVANLARINA ŞEFKAT ELİ…
15 Ocak 2022 Cumartesi 17:49:00 / Rize Haberleri
Havaların soğumasının ardından yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına, Belediye Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yardım eli uzandı.


 Rize’de  kış etkisini iyice hissettirirken cadde ve sokakların tenhalaşması, havaların da soğumasıyla sokak hayvanları yiyecek bulmakta zorlanmaya başladı. Sokak hayvanlarının yiyecek ve barınma ihtiyacına yardım için Rize Belediyesi  Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.  Belediye görevli  personeli, sokak hayvanlarının korunması için Şehrin üst mahalle ve değişik bölgelerine konulan kedi köpek  mama kutularına ve sokak köpeklerine mama  bıraktı.

Şehrimizin farklı noktalarında sokak hayvanları için yem ve yiyecek bırakılırken, hasta olan hayvan dostlarımızda barınaklara götürülüp rehabilite ediliyor.

 
 
 
Bu haber 1090 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem