Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Rize`de Peygamberimiz ve Vefa Toplumu konferansı
22 Ekim 2021 Cuma 15:05:00 / Rize Haberleri
Rize Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi Haftası” kapsamında “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” konulu konferans düzenlendi.


Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. İmran Çelik konuşmacı olarak katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Naci Çakmakçı`nın açılış konuşmasıyla başlayan programda “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” konulu konferans veren Dr. İmran Çelik, vefanın tanımını yaparak, "Allah’a vefa göstermeyen hiçbir insandan başkasına vefa göstermesi beklenemez” ifadelerini kullandı.

Program, Üniversite öğrencileri arasında düzenlenen Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediye takdimi ile sona erdi.
 
 
Bu haber 280 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem