Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Rize Valiliği uyardı !
14 Nisan 2018 Cumartesi 16:22:00 / Rize Haberleri
Rize Valiliği, valilik özel kalem müdürlüğünün adı kullanılarak yardım talebinde bulanan kişilere itibar edilmemesi konusunda vatandaşları uyardı.


 

 

Rize Valiliği Uyardı !



Rize Valiliği, valilik özel kalem müdürlüğünün adı kullanılarak yardım talebinde bulanan kişilere itibar edilmemesi konusunda vatandaşları uyardı.

Rize Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, özel kalem müdürlüğünün adı kullanılarak hayırsever vatandaşların, telefon veya diğer iletişim yollarıyla aranarak yardım talebinde bulunulduğu şeklinde ihbarlar alındığı ifade edildi.

Valiliğin, vatandaşların, işadamlarının ve esnaflardan telefon veya diğer iletişim yollarıyla herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir talebi bulunmadığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Valiliğimizin veya herhangi bir kamu yöneticisinin adını kullanarak telefon veya benzeri yöntemle yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesi, böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın emniyet müdürlüğümüzün (155) veya jandarma komutanlığımızın (156) numaralı telefonlarını arayarak ihbarda bulunulması önemle rica olunur."

Bu haber 608 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem