Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
RTEÜ İLE RİZE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI
25 Kasım 2021 Perşembe 15:02:00 / Rize Haberleri
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında düzenlenecek kurslara ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.


RTEÜ Rektörlük makamında gerçekleşen protokol imza törenine Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen ile Şube Müdürü Eşref Yavaşı, RTEÜ Genel Sekreteri Adnan Er ve üniversitenin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Çakır katıldı.

Her iki kurum arasında hayat boyu öğrenme faaliyetlerine yönelik iş birliğinin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen protokol çerçevesinde akademik, sanatsal, sportif ve kültürel alanlarda iş birliği yapılacak. Tören sonunda Rektör ve İl Milli Eğitim Müdürü imzalanan protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Bu haber 319 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem