Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
RİZE İHH` DAN SURİYE `İDLİP`E` YARDIM.
21 Ekim 2021 Perşembe 18:42:00 / Rize Haberleri
Her yıl düzenli olarak hayırsever vatandaşlardan temin edilen giysi ve çeşitli kumanyalar fakir ülkelere İHH üzerinden gönderiliyor.


Bu kapsamda bu yıl da Rize İHH (İnsanı Yardım Vakfı) tarafından hayırsever vatandaşlardan bu yıl da yardımlar yerlerine ulaştırılıyor...

Rize İHH Başkanlığını uzun yıllardan beri başarılı hizmetler veren Fatih Emiroğlu:

"2021 yılı kış yardımları kapsamında Suriye idlip ve çevresi 5 adet yetimhanelerin de bulunan yetim çocuklara kışlık ayakkabı, mont, kazak eldiven, bere, çorap gibi malzemeler gönderdik.. Rizeli esnaf ve vatandaşlarımıza göstermiş oldukları hassasiyet için teşekkür ederiz. Allahu Teala hayırlarını kabul eylesin. Bizlere de vasıta olarak bu yardımların yerine ulaşmasına katkıda bulunuyoruz....Bizler de bir hafta sonra inşallah bölgeye giderek; hem yardımların dağıtımında yardımcı olmak,, hem de bir sonraki kampanyalar için projeler yapıp, eksik olan neler varsa bunlarında tespitine gidip, ona göre hazırlıklarımızı yapmak olacaktır" dedi.

Orhan YAZICILAR

 
Bu haber 279 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem