Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Pazar Kaymakamı Mustafa Akın Okul Ziyaretinde bulundu
25 Ekim 2021 Pazartesi 15:33:00 / Rize Haberleri
Pazar Kaymakamı Mustafa Akın beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük ile Irmak Köyünde bulunan Vali Erdal Ata İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ettiler.


Pazar İlçe Kaymakamlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada , “Kaymakamımız Mustafa AKIN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK ile birlikte ilçemiz Irmak Köyünde bulunan Vali Erdal Ata İlk ve Orta öğretim okulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.” denildi.

Okul girişinde öğrenciler tarafından çiçekle karşılanan ve burada Okul müdürü ve Öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Mustafa AKIN, öğretmenlerle tanışarak eğitimle ilgili konularda fikir alışverişinde bulundu. Ardından da Okul müdürü Saygün YANILMAZ’ dan okulla ilgili bilgiler aldı.

 
Bu haber 281 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem