Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
PAZAR TARIM KREDİ KOOPERATİFİ MANDALİNA ALIMINA BAŞLADI
25 Kasım 2021 Perşembe 16:21:00 / Rize Haberleri
Pazar 2969 sayılı Pazar Tarım Kredi Kooperatifi ilk defa Mandalina alımı yaptı.


Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU

 

Tarım Kredi Kooperatifleri, ortaklarının hem üretim öncesi hem de üretim sonrası desteklenmesi hususunda faaliyetlerini sürdürüyor. 2969 sayılı Pazar Tarım Kredi Kooperatifi, üreticilerin desteklenmesi yanında piyasayı regüle ederek tüketicilerinde kaliteli ve sağlıklı gıda ürünlerine uygun fiyatla ulaşmasını da sağlamakta. Bu amaçla 2969 sayılı Pazar Tarım Kredi Kooperatifi, ilçede bu yıl ilk defa Mandalina alımı yaptı.

Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge Birliği Başkanı Nurettin İnce yaptığı açıklamada,’’ ilçede kooperatif olarak daha önce kivi alımı yapmıştık, şimdi de Mandalina alımı yaptık alımlarımız devam ediyor, Üreticimizin mağdur olmaması için yanlarındayız. Ekim ayında başladığımız dalından ürün alım çalışmalarımıza devam ettik. Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge müdürlüğü olarak bölgemizin meyvelerinden Kivi meyvesinin yanın da bölgemize haz Rize mandalinasını 2021 yılında Migros mağazaları İle birlikte pilot bir proje olarak pazar ilçemizde Mandalina alımına başladık. Bu çalışmayı başlatan başta Tarım kredi kooperatifleri merkez birliği genel müdürümüz Fahrettin Poyraz Bey ve yöneticilerimize ayrıca Migros genel müdürümüz ve yetkililerine teşekkür ediyoruz. Üretmekten başka çaremiz yok. Üretmek özgürlüktür. Tüm üreticilerimizi çalışmalarımıza ortak olmaya davet ediyoruz” dedi.

 
 
Bu haber 314 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem