Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Öz Gıda-İş Genel Başkan Yardımcısı Çukutli Rize`de
21 Ekim 2021 Perşembe 18:55:00 / Rize Haberleri
Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Çukutli, bir dizi ziyaret için Rize`ye geldi.


Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Çukutli, Doğu Karadeniz Rize Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Hemşin Organik Çay Fabrikası olmak üzere Genel Müdürlük, Cumhuriyet ve 100. Yıl Çay Paketleme, Eskipazar, Kalecik ve Araklı çay fabrikalarına ziyarette bulundu. Çaykur yöneticileriyle bir araya geldi.

Ziyaretine ilk olarak kazan patlamasının yaşandığı Hemşin Organik Çay Fabrikası ile başlayan Çukutli, kazanın meydana geldiği yerde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Sonrasında Çaykur Genel Müdürlüğü’ne geçen Çukutli ve beraberindeki heyet Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’i makamında ziyaret etti. Çaykur Genel Müdür Yardımcıları Erdinç Hatinoğlu ve Zeki Karaoğlu’nun da yer aldığı ziyarette, Hemşin ve Eskipazar Çay Fabrikalarında meydana gelen talihsiz kazalar nedeniyle Alim’e başsağlığı ve geçmiş olsun dileğinde bulunan Çukutli, vefat eden işçiler Sinan Taşkın, Ramazan Hacisalihoğlu ve Hacı Temeloğlu’na Allah’tan rahmet diledi.

100. yıl çay paketleme fabrikasının yanı sıra Cumhuriyet, Eskipazar, Kalecik ve Araklı çay fabrikalarını da ziyaret eden Çukutli’ye Öz Gıda-İş Sendikası Rize Şube Başkanı Hasan Fehmi Bursalı, Şube Başkan Yardımcıları Orhan Topaloğlu, Necdet Hacıosmanoğlu, Fatih Kandemir ve Çaykur Temsilcileri eşlik etti.
 
Kaynak:rizehaberleri.com
 
Bu haber 336 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem