Karakter boyutu :
Metni küçült
Metni büyüt
aa
Olimpik Pazar Spor Kulübü Hentbol Takımı Artvin’den galibiyetle dönüyor
23 Ekim 2021 Cumartesi 15:19:00 / Rize Haberleri


Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1. Lig Hentbol A Grubu’nda mücadele eden Olimpik Pazar Spor Kulübü Hentbol takımı Artvin İlinin ev sahipliği yaptığı üçüncü maçında deplasmanda Artvin 7 Mart Spor Klübü Hentbol takımını 34 – 21 mağlup etti. Olimpik Pazar Spor Kulübü Hentbol Takımında Binnur Cıvaoğlu attığı 11 golle maçın en skorer oyuncusu oldu.

Artvin Çoruh Üniversitesi 15 Temmuz Spor Salonu’nda oynanan maçı Trabzon İlinden Hami Yurtseven ve Çağrı Taş hakem ikilisi yönetti.

Müsabakanın gözlemciliğini Rize İlinden Kadir Bakır’ın yaptığı karşılaşmanın ilk yarısını 17-10 üstün tamamlayan Olimpik Pazar Spor Kulübü, karşılaşmadan da 34 -21 galip ayrıldı.

Olimpik Pazar Spor Kulübü Hentbol takımı geçtiğimiz hafta ikinci maçında deplasmanda karşılaştığı Aksaray Belediyesi GSK ‘ya 37-25’lik skorla mağlup olmuştu. 1.Lig’de alınan ilk mağlubiyetin ardından tekrar lige odaklanan Olimpik Pazar SK, Artvin 7 Mart SK karşısında galip gelmek için kıyasıya yarışarak galip gelmeyi başardı.

Olimpik Pazar SK, 1. Lig’in ilk maçında ise kendi evinde mücadele ettiği Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübünü 24-19 mağlup ederek lige 2 puanla başlamıştı.

Olimpik Pazar Spor Hentbol Kulübü takımı, gruptaki dördüncü maçında 30 Ekim Cumartesi günü kendi sahasında Kızıl Tepe Spor Lisesi Spor Kulübü Hentbol Takımı ile karşılaşacak.

Maç Özeti;

Olimpik Pazar Spor Kulübü Hentbol takımında Binnur Cıvaoğlu attığı 11 gol ile müsabakanın en golcü ismi olurken, Cıvaoğlu’nu takımında 6 gol ile Bilge Birben, Ümran Tosun, 4 gol ile İrem Can İnce, 3 gol ile Melisa Sarı, 1 gol ile de İlayda Gürsoy ve Elif Tercüman takip etti.

Ev sahibi Artvin 7 Mart Spor Kulübünde Sudenaz Eryiğit attığı 7 gol ile takımının en golcü ismi olurken Eryiğit’i 3 gol ile Azra Akça, Seray Altun, Tülay Tiryaki, 2 gol ile Çiğdem Dedecan Ofluoğlu, 1 gol ile de Hazal Çaça, Büşra Nur Atalay, Fatma Şahin takip etti.

Olimpik Pazar Spor Kulübü Hentbol takımında Gülten Okumuş, Bilge Birben, Binnur Cıvaoğlu birer kez, Ümran Tosun, İlayda Gürsoy ise iki defa iki dakika cezası alırken, İlayda Gürsoy ve Elif Tercüman sarı kart gördü.

Ev sahibi Artvin 7 Mart Spor Kulübünde ise Sudenaz Eryiğit iki kez iki dakika cezası alırken, Tülay Tiryaki ise bir kez sarı kart gördü.
Bu haber 345 kez okundu
  UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.
© 2012 - Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. İzin alınmadan kopyalanamaz.
Kod ve Tasarım : Rizedeyiz Bilgi İşlem